Hydnet is using cookies to improve the quality of your experience of the website. Click OK to agree. Read more
OK
Hydnet AB
in English
In Swedish
Products

Work with us! Be our new sales engineer

2018-12-06

 

This page is in Swedish only.

 

HYDNET AB startade 1998 och omsätter idag ca 65 miljoner med god lönsamhet. Sedan 2012 ingår vi i den börsnoterade industrikoncernen Indutrade. HYDNET designar och marknadsför hydraul-komponenter och stötdämpare och representerar flera världsledande tillverkare inom hydraulik och rörelsekontroll som SUN Hydraulics, ACE Controls och Schroeder Industries. Vi står för hög kvalitet, kompetens, långa kundrelationer och korta leveranstider och har ett mycket gott rykte i branschen. HYDNET går en spännande framtid till mötes och med anledning av det så behöver företaget stärka upp med ytterligare resurser. Till vårt försäljningskontor i Göteborg söker vi nu en


Försäljningsingenjör


Kundanpassade lösningar, eget ansvar och långa kundrelationerDet är en spännande roll för dig som vill arbeta med teknisk försäljning i ett framgångsrikt bolag med högkvalitativa produkter och mycket goda kundrelationer. Du får möjlighet att utveckla både din tekniska kompetens och din förmåga att lösa olika typer av tekniska utmaningar tillsammans med våra kunder. Vår företagskultur bygger på eget ansvar, en platt organisation och mycket samarbete där vi ställer upp för både varandra och våra uppdragsgivare.

Som försäljningsingenjör hos oss kommer du att spela en nyckelroll för att tillhandahålla teknisk expertis och systemförståelse, både till våra kunder och till vår tekniska försäljningsavdelning. Det är en spännande och utmanande roll där du kommer att vara involverad i en mängd olika projekt och produkter. Vi står för kvalitet och har ett genuint intresse för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, lösningarna du hjälper kunderna med kommer exempelvis sitta i utrustning vilken exporteras runt om i världen eller produktionsanläggningar i Sverige. Vi erbjuder både intern och extern utbildning och tillhandahåller dig alla verktyg du behöver för att trivas hos oss.

 
Du har en teknisk bakgrund med inriktning inom hydraulik/mekanik och du har vana att konstruera i 3D CAD system. Du har erfarenhet av att jobba som konstruktör eller teknikkonsult, kanske inom maskinkonstruktion eller som hydrauliker på en produktionsanläggning eller verk. Meriterande är kunskaper inom elektronik och mekatronik. I rollen får du kombinera ditt tekniska intresse med en möjlighet att hjälpa kunder utveckla och driva sin hydraulik till bättre lösningar på ett proaktivt sätt. Du har en god förmåga att kommunicera med konstruktionsavdelningar och de personer i produktionen som kommer att använda produkterna. Det är meriterande med försäljningserfarenhet och om du har vana av att jobba i projekt.
 
Som person är du problemlösande, social och nyfiken och har en bra förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du trivs att arbeta i ett mindre bolag där man samarbetar och hjälper varandra. Det är viktigt att du är genuint intresserad av de utmaningar kunderna står inför och att du kan fungera som rådgivare. Hos oss trivs du om du gillar en roll där du får friheten att självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter.
 
Vi ser fram emot att fortsatt ge bästa support och hitta rätt lösningar till våra kunder tillsammans med dig!

Skicka din ansökan med cv till work@hydnet.se.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Nicklas Asker.