Hydnet använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Hydnet AB
in English
på Svenska
Produkter

Nicklas Asker har tillträtt som ny vd för Hydnet AB

2018-05-15

Nicklas Asker har den 3 april 2018 tillträtt som verkställande direktör för Hydnet AB. Han kommer närmast från en befattning som platschef på Marenor AB och har tidigare haft ledande befattningar inom livsmedel- och verkstadsindustrin. Han är civilingenjör inom automation- och mekatronik, Chalmers tekniska högskola.
 
”Jag är mycket nöjd med att Nicklas tar över som vd i Hydnet. Han har en bred industriell erfarenhet från olika branscher och förstår vad kunderna vill ha. Nicklas blir en god tillgång för bolaget”, säger Joakim Dock, styrelseordförande i Hydnet AB och affärsenhetschef Indutrade Industrial Components.
 
”Jag ser verkligen fram emot att leda Hydnet AB och att utveckla bolaget i riktning mot vår vision”, säger Nicklas Asker.
 
Bo Kvarnestedt, grundare av Hydnet och med 20 år som verkställande direktör, kommer att fortsätta i rollen som senior rådgivare i bolaget.

För ytterligare information kontakta:
Nicklas Asker, verkställande direktör
070-316 42 49
nicklas.asker@hydnet.se
 
Läs pressmeddelandet här

 

 

Hydnet ny vd Nicklas Asker