Hydnet använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Hydnet AB
in English
på Svenska
Produkter

Nya elstyrda tryckbegränsare i FLeX™-serien

2018-11-13

Fyra typer av elstyrda tryckbegränsare är det senaste tillskottet i SUN Hydraulics FLeX™-serie med en precis och pålitlig tryckreglering för flöden upp till 100 l/min.

 

De nya RVC*-ventilerna är de enda på marknaden som kan erbjuda fullt justerbar, avlastad eller blockerbar tryckbegränsning. Ventilerna är utvecklade att reducera komplexiteten samt att förbättra tillförlitligheten och säkerheten i ditt hydraulsystem.

 

  • Reducerar komplexiteten: RVC*-ventilerna kombinerar funktionaliteten hos två ventiler i en enda ventil, reducerar material och skapar ett kompaktare och effektivare system.
  • Ökar tillförlitligheten: strypningen i huvudsteget skyddas av ett 150 mikron filterskikt av rostfritt stål för högre tillförlitlighet och ökad livslängd.
  • Ökar säkerheten: ställskruvarna är läckagefria och har ett mekaniskt stopp som eliminerar risken att de skruvas ur ventilen. Detta bidrar till en säker och tillförlitlig justering även ute i fält.

 

Se faktablad med alla artiklar inom FleX™-serien här.
 
 
 
 

 

SUN Hydraulics - Nya FLeX-ventiler